Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A hónaljról, hogy lehet...

A hónaljról, hogy lehet eltávolítani azt a barna foltot amit szerintem az izzadsággátló okoz? Mivel tudnám letakarítani ami nem annyira fájdalmas?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 10:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
10 kiló feleslegem van:-) De nincs semmi barna foltom, piros van, az ekcéma, kenem is.
2011. máj. 16. 10:59
 12/20 anonim ***** válasza:
29%
Ki van pállva.Sajna ez van.És azt nem nagyon lehet onnan eltüntetni semmivel.Én majdnem 100kg vagyok, de nekem nincsen hála Istennek, viszont anyumnak van gyerek kora óta, és nem tud vele mit kezdeni.
2011. máj. 16. 11:16
 13/20 anonim ***** válasza:
29%
Nem az izzadtsággátló okozza, hanem valóban egyfajta bőrirritáció a folyamatos súrlódás miatt (ami a túlsúlyosaknál sajnos előfordul, pl. a combok között is), ráadásul ez igenis lehet alkati dolog, ugyanis "köztudottan" a kreol vagy barna bőrű nőknél igen gyakori a hónalj, a hajlatok, vagy akár a nemi szerv környékén a sötétebb bőr. Ha egyébként fehér bőrű vagy, akkor ez rád nem nagyon jellemző.
2011. máj. 16. 11:50
 14/20 A kérdező kommentje:

honolilu

Ezzel nem tudok kezdeni semmit?Mert volt az eggyik ismerősöm gyerekének és ő azt mondta habkővel meg sikálta de én azt nem csinálom.

2011. máj. 16. 11:56
 15/20 anonim ***** válasza:
30%

Nekem anyukám körömkefével sikálta gyermekkoromban a könyököm, a térdem és a nyakam, mert azt hitte koszos... (Nyilván nem jött le, mert nem kosz volt).

Szerintem ezt fogadd el, vagy szolizz kicsit, legvégső esetben használj camouflage alapozót, de azt nagy testfelületre alkalmazni kicsit macerás, sok pénzbe kerül, no meg nyár jön és nem buli folyton vigyázni rá, hogy nehogy tönkremenjen.

2011. máj. 16. 12:01
 16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor kénytelen vagyok elfogadni.
2011. máj. 16. 12:11
 17/20 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg fordulj bőrgyógyászhoz, majd megmondja, hogy normális dolog vagy nem.
2011. máj. 16. 12:21
 18/20 anonim ***** válasza:
80%
keress rá erre: acanthosis nigricans. Jártál már endokrinológusnál? Menstruációd rendben van? Hormonproblémák? Sok mindentől lehet. PCOS Inzulin rezisztencia, Cushing-szindróma.... Egyébként szalicilsavas tonikkal vattapamacsra téve ledörzsölhető. ( avonból is lehet rendelni 2%os szalicilsavas tonikot, de drogériákban is kapahtó) és légyszívesa ne mondj ilyeneket h akkor beletörődöm, mert nem törődünk bele semmibe, és mindenre van megoldás.A többieknek pedig akik ilyeneket írnak h fürödjön meg, elmehetnek a p....ba, mert úgy ítélkeznek mások felett hogy nem tudják milyen hormonális/ belgyógyászati probléma áll a háttérben!
2011. máj. 16. 13:43
 19/20 tenyeres-talpas válasza:
51%
A hónaljban lévő sötét elszíneződések a cukorbetegség első jelei. A szőlőcukor feldolgozási zavara, melyet a hasnyálmirigy által termelt inzulin hiánya okoz, nemcsak azokkal a közismert tünetekkel járhat, mint amilyen a fáradékonyság, szomjúságérzet, látászavarok, hanem különféle viszkető, bakteriális vagy gombás eredetű bőrfertőzésekkel is, általában a hajlatokban.
2014. júl. 8. 08:45
 20/20 anonim válasza:
100%

Szia! Nem erre gondolsz?

[link]

2016. jún. 11. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!