Nyakkeményedés hatással lehet a szemre?
Már egy ideje meg van keményedve jobb oldalon a nyakizomkötegem. Pont jobb oldalon is érzem a szememben, azt a kissé húzódó érzést, szóval érzem, mintha lenne szemem.
Ezt okozhatja a nyakam?
Abból gondolom, hogy igen, mert a nyakban elég sok ideg fut, ami a szemizmokra is hatással lehet.
Volt már valakinek hasonló?
Ha igen, mi segített?
Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen a válaszodat!:))
Én még csak 18 éves lány vagyok, úgyhogy nem valószínű a meszesedés nálam, viszont egyszer tesiórán nagyon megrándulhatott, és azóta(már több, mint 1 hónapja) be van keményedve jobb oldalon a nyakizmom, de meg is van vastagodva, és szinte kőkemény.
Eleinte szédültem is, aztán elmentem orvoshoz, felírt Flector gélt, azt el is használtam, de sajnos nem mulasztotta el.
Mostanában a jobb szememre is ráhúzódhatott, mert úgy érzem, mintha húzódna, vagy nem is tudom, ha felfelé nézek, főleg rossz.
Éles fájdalmat nem érzek, de estére olyan, mintha kicsit fázna is a szemem, ezt nem tudom jobban kifejezni.
Lényegében úgy érzem, mintha rá lenne valami tapadva a szememre, viszont ezt a "fázást" főleg nem értem.
Félek, hogy nehogy a szememmel legyen valami baj, de Anyum szerint biztos, hogy a nyakam okozza.
Tényleg attól lehet? Neked milyen tüneteid voltak/vannak a szemeddel kapcsolatban?
Tényleg csak ennyi idős vagy? Ez most meglepett.:))
Én szinte állandóan szédültem, vagyis nem annyira szédültem, inkább kóvájogtam, de ahogy elkezdtem használni a krémet, mintha azt legalább elmulasztotta volna, bár néha most is bizonytalan vagyok kicsit.
Nem hiszem, hogy huzatot kapott volna, bár lehet, hogy most közrejátszik az allergiaszezon is.
Csak háziorvosnál voltam a nyakammal, ő megnézte, de nem küldött el tovább máshova.
Lehetséges, hogy egy masszőr tudna segíteni, én magamnak csak nem érem el annyira, meg ha mást meg is kérek, azért mégsem szakszerűen csinálja.:S
Remélem, nem valami komolyabb baj van a szememmel, mert őszintén szólva attól félek, de annak csak nem ilyen tünetei lennének.:S
Szerinted ha visszamegyek a háziorvosomhoz, hova fog küldeni?
A szemem is említettem neki, amikor voltam nála, meg a szédülést is.
Normális dolog, hogy már ennyi ideje nem múlt el?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!