Cetirizin vs. Aerius?
Most aeriust szedek, de nem igazán használ. Sokaktól hallottam már, hogy a cetirizin vált be nekik. Vélemények?
A cetirizin nem okoz álmosságot (mint pl. a zyrtec)?
Szia :)
Én cetirizint szedtem, és bevált! :) Nem éreztem magam álmosnak tőle, és a környezetemben élőknek is bevált. :) Szóval, én csak ajánlani tudom! Csak receptre kapható, de nem jutottam el a dokihoz, így most Claritine-t eszek, az is remek, és attól sem vagyok álmos! :) OFF egy kicsit: Most ilyen "sámános" pollengrape teát próbálom ki, allergia ellen ( [link] és eddig, még nagyon hatását nem vettem észre, de próba cseresznye! :) Orrfújás mentes szép napot! :)
Hello!
A cetirizin régebbi hatóanyag, és nagyobb nyugtató mellékhatása van. Este javasolt beszedni, és általában azoknak javasolják, akik a viszketéstől nehezen alszanak el / nem alszanak (atopias dermatitis, kontakt ekzema).
A Zyrtec hatóanyaga cetirizin, azt hiszem, ennyi elég is az összehasonlításukról :)
És nem vényköteles (már nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!