Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cetirizin vs. Aerius?

Cetirizin vs. Aerius?

Figyelt kérdés

Most aeriust szedek, de nem igazán használ. Sokaktól hallottam már, hogy a cetirizin vált be nekik. Vélemények?

A cetirizin nem okoz álmosságot (mint pl. a zyrtec)?

2011. máj. 12. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia :)

Én cetirizint szedtem, és bevált! :) Nem éreztem magam álmosnak tőle, és a környezetemben élőknek is bevált. :) Szóval, én csak ajánlani tudom! Csak receptre kapható, de nem jutottam el a dokihoz, így most Claritine-t eszek, az is remek, és attól sem vagyok álmos! :) OFF egy kicsit: Most ilyen "sámános" pollengrape teát próbálom ki, allergia ellen ( [link] és eddig, még nagyon hatását nem vettem észre, de próba cseresznye! :) Orrfújás mentes szép napot! :)

2011. máj. 12. 18:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A teának utánanézek :)
2011. máj. 12. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Hello!

A cetirizin régebbi hatóanyag, és nagyobb nyugtató mellékhatása van. Este javasolt beszedni, és általában azoknak javasolják, akik a viszketéstől nehezen alszanak el / nem alszanak (atopias dermatitis, kontakt ekzema).

A Zyrtec hatóanyaga cetirizin, azt hiszem, ennyi elég is az összehasonlításukról :)

És nem vényköteles (már nem).

2011. máj. 12. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!