Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek eltörött a lábam?

Szerintetek eltörött a lábam?

Figyelt kérdés
Ma foci közben elég csúnyán belerúgtak a bokámba, utána meg párszor elestem, megütöttem. Fájt amikor hazafelé mentem, de aztán lepihentem, és amikor felkeltem alig tudtam ráállni, hajlítani... Meg van dagadva, de nem lilult be (már volt eltörve csuklóm, ujjam..de azok sem lilultak be, volt amelyik meg se dagadt...) bekötöttem, de fáj, ha mozgatom, hozzáérek kicsit erősebben bármivel, és ha megyek akkor is!
2011. máj. 11. 19:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy a szárkapocscsontom fáj alul!
2011. máj. 11. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Figyelj sztem nem de meny el dokihoz ok?
2011. máj. 11. 20:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Ok, az lesz, mert már járni sem tudok, annyira fáj, ha rálépek....
2011. máj. 11. 20:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszi
2011. máj. 11. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak zúzódás, de ha nagyon xar mindenképp menj el dokihoz. Az meg továbbküld röntgenre.
2011. máj. 11. 21:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Nah voltam sürgőségin, elküldtek ide-oda... annyit mondott a (fiatal pix@), hogy kossem be es holnap/holnaputan menjek el rendes sebeszhez, addig meg birjam ki... szoszerint igy...!!!
2011. máj. 11. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Kur-va anyját...röntgenre kellett volna egyből küldeni. Ha mégis eltörött mostmár baxhatod...nagyon xar lesz.
2011. máj. 12. 15:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy úgy fáj, hogy bex@arok...de sztem holnap elmegyek sebészhez...
2011. máj. 12. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!