Miért van ennyi rákos beteg Magyarországon?
szerintem ezek a faktorok mind felelősek... összeadódnak. Anyukám is tüdőrákban hunyt el, pedig sosem cigizett... :,(
19/L
szia!
Genetika szerintem, és a TÁPLÁLÉK, így, nagy betűvel.
Ki tudja, hogy miket eszünk meg! Nem csoda, hogy keleten nincs annyi rákos beteg, sok növényt esznek és halat, moszatot. Állítólag a környezeti tényezők nagyon befolyásolják, de a gyógyszergyáraknak nem éppen az az érdekük, hogy gyógyítható legyen...
volt már a rokonságban olyan, aki a vastagbélrákba meghalt, gyermekfejnyi daganattól. Volt olyan, akinek mellrákja volt, és meggyógyult. Volt, akinek agydaganata volt, kivették, és fogyatékos lett. Szóval van tapasztalatom sajnos.
Kedves 18:32-es! Nagyon sajnálom anyukádat! Egyébként az édesapám is rákban hunyt el :(
És Kedves utolsó! Én is a táplálékot mondanám leginkább, nagyon el vagyunk savasodva (szó szerint) kevés zöldség és gyümölcs, sok hús (édesapám egyébként sosem evett zöldséget/gyümölcsöt, de húst mindennap!)
Ja és persze szerintem a Csernobili események is rátesznek egy lapáttal. Utolsó, hogy érted hogy genetika?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!