Mit vegyek zsíros bőrre?
Figyelt kérdés
19/F vagyok és nagyon zsíros az arcom és az egész homlok területe, de csak olyan 11 óra után. Suliban járok és nem érzem magam jól ezzek a zsíros bőrrel, fénylik és kellemetlennek érzem magam.
Valami tisztító vagy valami kendőt nevet írjatok ahol tudnák venni, szerintem a Rosmann... Előre is köszi!!!
És ezek jók?
Kénes szappan.
Aknesol.
Clean&Clear folyékony tonik.
És ezek milyen árban vannak?
2011. máj. 10. 14:36
1/3 anonim válasza:
A Clean&Clear termékek nagyon jók. Nem túl olcsóak, én pl ma egy tonikot 1200Ft-ért vettem. Ugyan nem túl olcsó, de nagyon jó, és nagyon sokáig elég. Vehetnél ilyet, meg hozzá vattapamacsokat, és ezzel tök jól elleszel.
2/3 A kérdező kommentje:
a koronggal jó tisztitani?
2011. máj. 10. 14:43
3/3 anonim válasza:
nem ajánlom az ilyen kence-ficéket
tudod mi a jó? kis adag mézbe teszel sót! Bőrradír. A méz ápol a só fertőtlenít! Minden reggel vizzel való arcmosás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!