Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha beveszek egy 0,5 mg-os...

Ha beveszek egy 0,5 mg-os Xanaxot attól még fogok tudni tanulni?

Figyelt kérdés
Holnap vizsgázom, de nem tudok koncentrálni a tanulásra, mert nagyon ideges vagyok (nem a vizsga miatt). A xanax nem hat károsan a koncentrációra? Esetleg ha csak egy felet vennék be?
2011. máj. 10. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Aludni akartál írni ugye? Mert,ha beveszel egy xanax-ot akkor egy jó nagyot fogsz aludni!:))
2011. máj. 10. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Az összes nyugtató csökkenti a koncentrációs készséget. persze ez egyéni. Van akinél jobban, van akinél egyáltalán nem. Én nem venném be. Inkább sétálj egy nagyot.
2011. máj. 10. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:

helyette inkább próbálj meg pár percig lazítani.

PÁR PERC - ne sajnáld az időt, visszakapod többszörösen a ffelfrissülében.

Lefekszel a padlóra, és -"laza vagyok" - ha érzel valahol feszültséget, megnevezed: pl "a vállam ellazul", "a nyakam ellazul" stb mindig pozitívan

(tehát nem:"nem vagyok ideges" -az nem jó::))

ha csinálsz tarkónállást, fejenállást pár percig- az 1-2 óra felfrissítést jelent.

-laza vagyok-

2011. máj. 10. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne, ne vegyél be, a 0,5-ös már elég erős.el fogsz aludni, utána pedig azért leszel ideges, hogy tanulás helyett aludtál.

egy kis szünet, friss levegő, mozgás!

2011. máj. 10. 11:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az előbb próbáltam egy kicsit lazítani, lefeküdtem meg minden, addig jó is volt, de amint felkeltem megint erőt vett rajtam a gyomorideg. :(

Na mindegy, próbálok tanulni.

2011. máj. 10. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:

egyél csokit és banánt, frissít és erőt ad.óránként tarts szünetet, akkor sétálj, mozogj, kutyázz, macskázz negyedórát, és utána megint fitt leszel.

ne idegeskedj!

kitartás:))

2011. máj. 10. 11:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Na végül csak bevettem egy felet mert már majdnem elájultam. Már jobb és nem lettem álmos. :)

Azért elismerem, hogy nektek volt igazatok az egyéb módszerekkel, de én sosem voltam még ennyire ideges. Meg sosem vettem még be semmilyen nyugtatót ezelőtt.

2011. máj. 10. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!