Ha beveszek egy 0,5 mg-os Xanaxot attól még fogok tudni tanulni?
helyette inkább próbálj meg pár percig lazítani.
PÁR PERC - ne sajnáld az időt, visszakapod többszörösen a ffelfrissülében.
Lefekszel a padlóra, és -"laza vagyok" - ha érzel valahol feszültséget, megnevezed: pl "a vállam ellazul", "a nyakam ellazul" stb mindig pozitívan
(tehát nem:"nem vagyok ideges" -az nem jó::))
ha csinálsz tarkónállást, fejenállást pár percig- az 1-2 óra felfrissítést jelent.
-laza vagyok-
Ne, ne vegyél be, a 0,5-ös már elég erős.el fogsz aludni, utána pedig azért leszel ideges, hogy tanulás helyett aludtál.
egy kis szünet, friss levegő, mozgás!
Köszönöm a válaszokat!
Az előbb próbáltam egy kicsit lazítani, lefeküdtem meg minden, addig jó is volt, de amint felkeltem megint erőt vett rajtam a gyomorideg. :(
Na mindegy, próbálok tanulni.
egyél csokit és banánt, frissít és erőt ad.óránként tarts szünetet, akkor sétálj, mozogj, kutyázz, macskázz negyedórát, és utána megint fitt leszel.
ne idegeskedj!
kitartás:))
Na végül csak bevettem egy felet mert már majdnem elájultam. Már jobb és nem lettem álmos. :)
Azért elismerem, hogy nektek volt igazatok az egyéb módszerekkel, de én sosem voltam még ennyire ideges. Meg sosem vettem még be semmilyen nyugtatót ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!