Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mire számítsak, és mikor? Ez...

Mire számítsak, és mikor? Ez normális?

Figyelt kérdés
A hétvégén eléggé túlhajtottam, magam, de olyan szinten, hogy energiám rengeteg!(még) Az unkatesóméknál főzés volt, és át kb 21:30-22:00-kor jöttünk haza, a felnőtekkel, mert ott már aludtak a gyerekek! A barátom nálunk aludt! Lefeküdtünk kb. 23:00 óra körül, és 01:00-ig beszélgettünk Utána elaludtunk, de beállítottam az ébresztőt 06:20 percre! Ébresztett! Felébredtem hamar, és energiám rengeteg volt! Vasárnap 22:00 feküdtem le, 05:40-kor keltem ma, és energiám nagyon sok van!(még) Túlhajtottam magam, és ilyenkor nekem, nem akar kifogyni az energiám! Mikr is mire számítsak? Hogy az egyik perceben van energiám, a másik percben, meg már hirtelen majdnem elalszom? Vagy alvás előtt sok az energiám, utána meg már 10 óra múlva fogok felkelni? Mikor és mire számítsak ez ügyben?
2011. máj. 9. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
mégis mi a problémád? irigyellek, én is szeretnék ilyen sokat aludni
2011. máj. 9. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nem alszom sokat! Pont ez a gond! Túl vayok hajtva, így van energiám(még) de nem tudom, hogy meddig! Nálam úgy működik, hogyha nem alszok eleget, vagy későn fekszek, korán kelek akkor nem leszek fáradt, hanem felkelés után 1-2 percre már stabil vagyok nem vagyok kába! És ez nnentól úgy megy tovább, hogy egy percen egy pillanatban egy avás során fáradt leszek! PL: Reggel bemegyek a suliba 07:30-kor 07:35-kor meg már annyira álmos vagyok, hogy elalszom! És mos is ez van! Mikor fog eljönni a fáradékonyság?
2011. máj. 9. 19:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Írunk holnap matekból, nem akarok fáradt lenni!
2011. máj. 9. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is holnap írok matekból (hehe) ezt félre téve, örülj, hogy ennyi az energiád, hisz én például ennyi alvás mellett már a suliban az asztalon fetrengenék...

Mire várhatsz? Ez tőled függ, szerintem feküdj le korán és biztos marad még energiád :)

2011. máj. 9. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:

mi van? szombaton 5 óra 20 percet aludtál, vasárnap 7 órát és 40 percet...én 3 nap alatt örülök, ha ennyit alhatok, mint te 2 nap alatt...mi ebben a kevés?

amúgy meg feküdj le alukálni időben, te - velem ellentétben - megteheted

2011. máj. 9. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!