Mire számítsak, és mikor? Ez normális?
Figyelt kérdés
A hétvégén eléggé túlhajtottam, magam, de olyan szinten, hogy energiám rengeteg!(még) Az unkatesóméknál főzés volt, és át kb 21:30-22:00-kor jöttünk haza, a felnőtekkel, mert ott már aludtak a gyerekek! A barátom nálunk aludt! Lefeküdtünk kb. 23:00 óra körül, és 01:00-ig beszélgettünk Utána elaludtunk, de beállítottam az ébresztőt 06:20 percre! Ébresztett! Felébredtem hamar, és energiám rengeteg volt! Vasárnap 22:00 feküdtem le, 05:40-kor keltem ma, és energiám nagyon sok van!(még) Túlhajtottam magam, és ilyenkor nekem, nem akar kifogyni az energiám! Mikr is mire számítsak? Hogy az egyik perceben van energiám, a másik percben, meg már hirtelen majdnem elalszom? Vagy alvás előtt sok az energiám, utána meg már 10 óra múlva fogok felkelni? Mikor és mire számítsak ez ügyben?2011. máj. 9. 19:05
1/5 anonim válasza:
mégis mi a problémád? irigyellek, én is szeretnék ilyen sokat aludni
2/5 A kérdező kommentje:
Én nem alszom sokat! Pont ez a gond! Túl vayok hajtva, így van energiám(még) de nem tudom, hogy meddig! Nálam úgy működik, hogyha nem alszok eleget, vagy későn fekszek, korán kelek akkor nem leszek fáradt, hanem felkelés után 1-2 percre már stabil vagyok nem vagyok kába! És ez nnentól úgy megy tovább, hogy egy percen egy pillanatban egy avás során fáradt leszek! PL: Reggel bemegyek a suliba 07:30-kor 07:35-kor meg már annyira álmos vagyok, hogy elalszom! És mos is ez van! Mikor fog eljönni a fáradékonyság?
2011. máj. 9. 19:37
3/5 A kérdező kommentje:
Írunk holnap matekból, nem akarok fáradt lenni!
2011. máj. 9. 19:38
4/5 anonim válasza:
Én is holnap írok matekból (hehe) ezt félre téve, örülj, hogy ennyi az energiád, hisz én például ennyi alvás mellett már a suliban az asztalon fetrengenék...
Mire várhatsz? Ez tőled függ, szerintem feküdj le korán és biztos marad még energiád :)
5/5 anonim válasza:
mi van? szombaton 5 óra 20 percet aludtál, vasárnap 7 órát és 40 percet...én 3 nap alatt örülök, ha ennyit alhatok, mint te 2 nap alatt...mi ebben a kevés?
amúgy meg feküdj le alukálni időben, te - velem ellentétben - megteheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!