Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek is undorító a...

Szerintetek is undorító a zsíros haj?

Figyelt kérdés
Engem a hányinger kerülget, ha meglátok egy olyan embert, akinek zsíros...:/
2011. máj. 9. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Az. Ápolatlannak tűnik. Az is.
2011. máj. 9. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se guszta, de egy egyébként ápoltnak látszó emberre nem mondanám csak ezért, hogy undorító, vagy hányingert keltő. Én pl. tornázni járok, ált. metróval, és igenis szörnyű állapotban van utána a hajam (nagyon hosszú, így csak otthon mosom meg). De nem örülnék, ha valaki ez alapján ítélne meg.
2011. máj. 9. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Van olyan, aki megmossa este és reggelre már ragacsos, zsíros az egész feje, nem tehet róla.

De lehet, hogy az az illető naponta mossa a haját, hogy valahogy kinézzen, így sokkal tisztább, mint az aki leundorítózza őt. Erről ennyit.

Nem lehet ebből ítélni, lehet az is hogy csak rossz napja volt az illetőnek.

Nekem amikor megvan a bajom, naponta mosom, mégis zsíros a hajam. Ha túl vagyok a nehéz napokon, megint szép. :)

Nem lennék túl boldog, ha ez a pár nap miatt bélyegeznének igénytelennek... :S

Miért neked mindig tökéletes a hajad?

Amúgy a kérdésre válaszolva: nem, nem tartom kimondottan undorítónak, sőt a hányinger se kap el, ha zsíros hajó embert látok. De a koszos ruha, a szájszag, az izzadtságszag és a lábszag kiborít. Kinek mi.

2011. máj. 9. 14:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tökéletes, én is mindennap mosom :D
2011. máj. 9. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!