Alcsony vernyomas (94 - 61) eseten mit kell tennem? Mar a fejem is faj tole.
Figyelt kérdés
Lehet ott rontottam el, hogy megittam egy doboz energiaital nemsokkal egy csesze kave utan, aztan valamennyi ido mulva visszazuhant.2011. máj. 7. 09:32
1/1 anonim válasza:
nekem is kb ennyi a vérnyomás csak a diasztolés 56 körül szokott lenni. amit tanácsolni tudok, hogy sportolj sokat, ne állj fel gyorsan, fejfájásra gyógyszer...nekem migrénem is van emellett szóval megértelek.:)
igyál sokat (lehetőleg vizet vagy otthon főzött teát, ne a cukros szarokat)
kávé, energiaital, ezeket hanyagoljad, mert nekem pl. felmegy "normálisra" a vérnyomásom és a szerveztem már azt is magasnak titulálja (szívdobogás, szédülés, fejfájás).
hát ennyit tudtam segíteni.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!