Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Porc és/ vagy csigolyakopásra...

Porc és/ vagy csigolyakopásra jó valami? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
50 éves apumnak kéne. Sokszor dolgozni se tud, pedig kemény fizikai munkát végez.
2011. máj. 6. 13:02
 1/2 anonim válasza:

Nekem kb 14- 15 éves korom óta vannak problémák a térdemmel illetve talpammal. Mivel még kiskorú vagyok, ezért a dona port nem írhatják fel, de helyette szedtem béres porcerőt, és tényleg használt, persze várni kellett vele, és nem egyik napról a másikra javult a helyzet. Ortopédián is jártam és az orvosom elküldött fizikoterápiára ott kezeléseket kaptam( 2 hétig mentem kb.) és azoknak a hatását is fél év után kezdtem érezni, szóval én azt ajánlom apukádnak hogy menjen el orvoshoz és ő többet tud segíteni :)

16/L

2011. máj. 6. 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Dona por. régebben vényköteles volt, de most már mintha kapható lenne recept nélkül is. kicsit drága, de nekem bevált
2011. máj. 6. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!