Hogyan lehetne felhízlalni, az anorexiásokat a kórházba hogyan kezelik?
tesóm 1,5 éve szült. Elötte normál testalkata volt. A szüléskor felszedett kilókat a szoptatással leadta,még többet. csont és bőr,és nem tud hízni.
vhol az is közre játszik h rendszertelenül eszik. vanh egész nap semmit mert nem tetszik neki a kaja amit anyám főzött,van h ugymond két pofára zabál ha jó kaja van itthon.
Már csont és bőr,kinn vannaka bordái is. Olyan mint ha anorexiás lenne. Anyukámmal azon vagyunk h kicsit felhízlaljuk. De nem tudunk mindig olyan ételt csinálni amit tuti h szeret,és amiből sokat eszik mert nem vagyunk vmi gazdagok.
Nekem az jutott eszembe h tápszert kéne neki mint a babáknak,h nőjjőn a súlya. Vagy ez felnőttnek nem használ? A másik meg az akik edzeni járnak ők isznakj ilyen protein italt vagy micsodát,h hízzanak és arra építsék ki az izmokat. Az jutott eszembe h nekünk is olyat kéne itatni a tesómmal,csak ő nem járna edzeni így talán hízna kicsit.
Bármilyen ötletet szívesen várok,mert már rossz rá nézni a tesómra annyira vékony!
Elsősorban olyan ötlet lenne a leghasznosabb ami nem túl drága(nem több 10.000-ekbe kerülő gyógyszerek,ételek).
Köszönöm
próbálunk figyelni rá h rendszeresen egyen,de elég nehéz. meg nem vagyunk gazdagok,sőt! Van amikor 2-3 napig nokedlit eszünk vagy rizst eszünk pörkölt szaftal. Tesóm ezt meg nem eszi meg,és van h ilyenkor nem is eszik. Pedig mindenki mondja neki h legalább egy kicsit egyen,de nem vagyok éhes az a válasz. pedig csak nem smakkol neki az a kaja.
De nem tudunk mindig normális ételt készíteni,meg húst enni.
Nagyon rossz nézni h ilyen vékony. A gyerekét is sokszor alig bírja el :( :S
Olyan megoldások kellenek amit egy szegény család is megfizethet.
Hát a testvérem nem éppen egy konyha tündér. tud főzni,de az vhogy sose sikerül túl jól. Meg aztán anyukám ossza be a pénzt a konyhára.
ha van plussz pénzem szoktam neki venni csokit vagy vmi hizlalót,de sokszor nem is ő eszi meg hanem a gyerek. Pedig ilyenkor direkt veszek a picinek is,h ne kelljen nek iaz övéből adnia és hízzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!