Szedjem a vérnyomás csökkentőt?
Figyelt kérdés
Véletlenül kiderült,hogy magas a pulzusom, elkezdtem mérni itthon magamnak vérnyomásmérővel.1hét alatt a vérnyomásom mindig jó volt viszont a pulzusom 90 fölött,elmentem a körzetihez aki megmérte és ott már 150/80 volt.Erre felírt vérnyomás csökkentőt.Azért mert egyszer magas volt nem elhamarkodott azért mindjárt vérnyomáscsökkentőt írni??2011. máj. 3. 11:31
1/5 anonim válasza:
Mérd a vérnyomásodat naponta 3-4x és csak akkor szedd ha 140-en túl van rendszeresen.
2/5 anonim válasza:
Mozgasszegeny eletmod, etkezesi szokas, stressz!
Ezeket vizsgald meg. Ha nem is elsz idegesen, de felsz valamitol, szorongsz, vagy pedig haragot erzel valaki irant, tehat felhergeled onmagad legbelul, mar akkor is megemelkedhet a pulzus szam.
Tehat az okot kell kideriteni, mivel felesleges gyogyszert szedni, hiszen nem voltal egy teljes orvosi kivizsgalason.
Egy belso gyulladas, lappango betegseg tunete is lehet ez, tehat ezt Te tudod kideriteni.
3/5 anonim válasza:
Hát, egyszeri magas érték, még nem magas vérnyomás. Rendszeresen mérjed.
4/5 anonim válasza:
Keress egy másik orvost.
A magas pulzus pl. pajzsmirigyproblémára is utalhat, azon nem segít a vérnyomáscsökkentő.
Ki kell vizsgálni.
5/5 anonim válasza:
előttem válaszoló tanácsát fogadd meg nagyon jól ! Én apukámnak is magas a vérnyomása, de nem akart vérnyomáscsökkentő gyógyszereket szedni, ezért picit utánanézett, majd elment kivizsgáltatni magát.. Pajzsmirigy problémái vannak.. az okozza neki a magas vérnyomást.. többet nem tudok, hogy milyen kezelés.. vagy bármi egyéb lesz neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!