A melltartó merevítőm iszonyatosan szúr, és kisebesedik a bőröm tőle, nagyon fáj. Mit csináljak a melltartóimmal?
Vegyél megfelelő méretű és minőségű melltartót. Ha kisebesedik a bőröd, akkor tuti nem megfelelő méretű. Mérd le pontosan magad és anézd meg a fehérneműüzletben a táblázatban, hogy mekkora kell neked.
Vagy hord merevítő nélküli melltartót.
én 10.59
Sajnos a megfelelő minőségű melltartó semmiképp nem 300 forintos. 3000-nél kezdődik. (Az én melltartóim 8000 körül szoktak lenni, és nem mert csupa csipke sexi, hanem, mert egy jó minőségű fehér, fekete D kosaras ennyibe kerül.)
Én első körben a helyedben kiszámolnám tényleg jó mérető melltartót hordasz-e? Régen nekem is volt hasonló problémám, aztán utánanéztem hogyan számolják pontosan a melltartók méretét és kiderült, hogy totál rossz méretet hordtam. Nézd meg pl itt: [link]
Egyébként én is a nagymellű nők táborába tartozom (80D) és sajnos muszáj a drága darabokat megvennem, mert az olcsó gyorsan kinyúlik, elhasználódik, és nem is tart eléggé. Ugyanakkor a 6-7 ezer forintos melltartóim (nekem se a csipkecsoda miatt ennyi), évekig bírják.
Szóval mérd le a kellő adatokat, számolj, és próbáld ki hátha csak rossz méretet hordtál.
hmm. Igazad van ez a kalkulátor nekem is C kosarat adott ki, pedig néha a D is szűk :S
Az az igazság, hogy nem próbáltam ki. Akkor ezért a részért bocsánat. Csak nem akartam egyből azt írni, hogy a gugli jóbarát és keressen magának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!