Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vissza lehet-e váltani, vagy...

Vissza lehet-e váltani, vagy el lehet-e adni bontatlan gyógyszert?

Figyelt kérdés
Még húsvét elött felvágták a lábujjamat, és ezért vettem Xilox fájdalomcsillapítót a gyógyszertárban, hogy húsvétkor az ünnepek alatt ne legyen gondom, de nem volt rá szükségem. Hol tudom visszaváltani, vagy eladni? Nem használtam belőle, és 2012. 11. hóig jó.
2011. máj. 1. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
nem lehet sem visszaváltani, sem eladni...
2011. máj. 1. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:

nem cserélheted, adhatod el.

ha tényleg nem kell, a gyógyszertár köteles visszavenni, mint veszélyes hulladékot.

annyit tehetsz még, hogy meghagyod, hátha valamikor nagyon szükséged lesz rá. ha lejár, akkor pedig leadod a gyógyszertárban (a maradékot vagy az egészet).

2011. máj. 1. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy fájdalomcsillapító mindig jól jön a házipatikában. Tartsd meg!
2011. máj. 1. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak azt ne mondd,hogy a következő 1 évben nem lesz szükséged fájdalomcsillapítóra,vagy a családod bármely tagjának!?:o
2011. máj. 1. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Én átadtam valakinek egy méregdrága hormontablettát. Olyannak, ki szintén azt szedi. Én ugyanis már leálltam róla és maradt 51 szem. 25%-kal olcsóbban adtam, naná, hogy érdekelte. Patikába ne vidd, mert átveszik, pénzt nem adnak érte, viszont újra eladják.
2011. máj. 1. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem
2011. máj. 1. 18:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok kidobni ezer forintot. A családomnak általában 3-4 évente van szükségünk egyáltalán gyógyszerre, nem vagyunk betegessek szerencsére, így megválnék tőle. Nekem ezer Forinbt nagy pénz, hiányzik máshonnan.
2011. máj. 2. 00:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha nem lennék munkanélküli, talán nem foglalkoztatna annyira.
2011. máj. 2. 00:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Én utoljára 2008-ban szedtem gyíógyszert, az is fájdalomcsillapító volt, mert csináltattam a fogaim, azóta nem kellett. Ha egyszer-egyszer kell, mindig meg kell vennünk, mert addigra a már meglevő szavatossági ideje régen lejárt. Ezért nem akarom ezt sem megtartani. Minek? Hogy két év múlva az egész originált csomagolást kidobjam? Nem vagyok olyan gazdag, de amúgyis pazarlás nenne. Inkább eladom valakinek, akinek tényleg szüksége lenne rá. 2012 11. hóig jó ez a Xilox.
2011. máj. 2. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!