Van egy csomó a gégém felett, olyan mint egy bőr alatti pattanás. De miért nem múlik már el?
Figyelt kérdés
Már elég régóta ott van, olyan, mint egy borsószem, csak feleakkora és elég kemény. Nem nől, csak ott van. Mi lehet ez? El fog tűnni?2011. ápr. 27. 19:56
1/2 Gabii2 válasza:
nekem is pontosan ugyanez a bajom.
látom a kérdést régen írtad ki, ezért megkérdezem hogy azóta mi lett azzal a csomóval?
2/2 anonim válasza:
szerintem nyirok csomó lehet. nekem és muternak is van 1-2. teljesen nem fog eltűnni valószínűleg, de lehet kisebb és nagyobb is mérete dolgoktól függően. arra már nem emlékszem mitől. doki valszeg el tudja távolítani ha nagyon zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!