Vízhólyag van a számban. Mitől? Mit lehet tenni, hogy eltűnjön? Tényleg vízhólyag lehet?
Figyelt kérdés
régebben is voltak már ilyenjeim, de akkor az alsó ajkam belső felén
most lejjebb, ott ahol elkezdődik az íny
fáj és idegesít
mit csináljak vele?
2011. ápr. 26. 22:56
1/5 anonim válasza:
Sziaa!
Nem vízhólyag lesz az, hanem afta fehér az egész és ilyen pötty? mert akkor tuti az..akkor jön ki, amikor nincs rendben valami a szervezeteddel, betegesebb vagy, legyengül az immunrendszered...amúgy írd be a keresőbe, most nem tudom megmondani, de valamilyen ecsetelőt ajánlanak rá, és az hamar elmulasztja! :) Szép estét kívánok! :)
2/5 anonim válasza:
Nem aftád van véletlenül? Arra szájöblögetőt szokott felírni az orvos, és vihargyorsan elmúlik. De tényleg, voltál már ezzel orvosnál? Ha tényleg afta, ahhoz nem kell bőrgyógyász, megteszi szimpla háziorvos is, és ő is valami olyat fog ajánlani, ami nem vényköteles.
4/5 anonim válasza:
Nem vizholyag az hanem etel allergia. Kiserletezd ki hogy milyen kaja utan jon ki, es azt mellozd.
5/5 anonim válasza:
nekem is szokott aftám lenni, de én nem szoktam tenni ellene semmit, megvárom amíg elmúlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!