A canesten jó a körömgombára?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 12:36
1/5 anonim válasza:
Rendeltetése szerint igen,de én ennek ellenére inkább ajánlom a Betadine-nal való kenegetést.Canesten sem rossz,de én személy szerint annyira nem szeretem,de más meg azt mondja,neki az használ.Ecetes lemosás és tengeri sós víz is szóba jöhet,azok már ilyen alternatív megoldások.
Sok szerencsét a gyógyuláshoz! ;)
2/5 anonim válasza:
A betadine sebre való fertőtlenítő baktériumölő, a canesten meg direkt gombaölő!És van canesten oldat is ami még jobb körömre.
3/5 anonim válasza:
A Betadine fertőtlenítésre való,fertőzések megállítására,és a gomba is egy fertőzés.Ergo jó rá.Nekem bevált.
4/5 anonim válasza:
Akkor áruld el gombás fertőzésre miért nem jó a sumetrolim? Hiszen a baktériumos fertőzés is fertőzés?
5/5 anonim válasza:
Azért,mert az nem a kombinációra fogékony kórokozó által okozott fertőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!