A benzo fury legális kábítószer?
Most olvastam az interneten, hogy a fiatalok egy része ilyen növényvédő szerekkel ,,akarja magát jól érezni"
Tényleg legálisak ezek a dolgok?
igen az. mondjuk a benzo fury annyira nem gyakori szerintem mert van vagy 20 ezer forint grammja de vannak ennél sokkal olcsóbban beszerezhető szerek is.
nagy részük (vagyis azok amik a magyar piacon kaphatók mint ez is) stimuláns drog.
ezekkel a szerekkel szerintem a legnagyobb baj az hogy mivel ezek viszonylag új dolgok (már a 90s években is létezett ez, ellentétben a legtöbb egyéb szernek ahol legalább pár száz év, valamelyiknek több 10 ezer év használói múltja van)és nem lehet tudni a hosszú távú hatásokat. Sajnos mostanában az emberek olyan drogokat fogyasztanak amiket még patkányoknak se adnának oda hogy megnézzék megdöglenek e tőle.
őszintén szólva szerintem nagyon veszélyesek ezek a stimuláns szerek ellentétben a már ismert illegális szerekkel amiket legalább orvosi célokra használtak/használnak. az egész egy időzített bomba.
hogyha szülő vagy és a gyermeked miatt aggódsz azt mondom nem nagy az esélye hogy konkrétan ezzel találkozik, mint az elején említettem ez nagyon drága. Ez a magyar piac legdrágább legális stimuláns szere.
Én most olvastam a kérdést,és nagyon hasznos információkhoz jutottam.Szeretnék én is ilyen tájékozott lenni,megkérdezhetem hogy kedves válaszoló te honnan szerezted az információdat,esetleg érdeklődsz a drogok témaköre iránt,vagy egy aggódó szülő vagy?
Előre is köszönöm ha válaszolsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!