Discopathia-t állapítottak meg az utolsó csigolyámnál. Mi a teendőm? Mit ajánlotok?
fájdalmam nincs
22éves vagyok amúgy, azt mondta, hogy genetika is közrejátszik
nem akarom, hogy rosszabb legyen.
aktívan sportolok, néha csinálok gyógytornás gyakorlatokat
van fitball labdám
arra gondoltam, hogy valami táplálékkiegészítőt vennék, ami porcépítő. erre ajánlod a proenzit?
nem mondta, hogy súlyos lenne
azt mondta, hogy az utolsó csigolyánál és a farokcsontnál lévő porckorong magassága fele a felette lévőnek
nincs panaszom, csak idegesít, hogy ez a 40-50évesekre és idősebbekre jellemző, én meg még 22vagyok. nem akarom, hogy a későbbiekben problémám legyen belőle
de a discopathiat kívülről nem lehet soha látni? még a súlyosakat se? nem olyan mint egy gerincferdülés ugye, amit kívülről is látnak?
ferdeség azt takarja, hogy hátulról nézve a gerincet valamelyik irányba kitér, mint egy gerincferdülés?
aktívan sportolok évek óta és szarul esik lelkileg, hogy van ilyen, főleg ilyen korban -mégha nem is látszódik semmi-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!