Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 6 algoflextől + 4 NosPától...

6 algoflextől + 4 NosPától hhogy nem lett semmi bajom?

Figyelt kérdés

Öngyilkos akartam lenni ma reggel :S

Nagyon összevesztem Apámmal és nincs senkim Anyám is kidobott... Na mindegy. a LéNYEG, HOGY hát reggel amiket találtam gyógyszereket bevettem majdnem . Vagyis 6 algoflex és 4 NospA Sikerült. Az ég világon semmi bajom nem lett tőlük. Nem szoktam gyógyszereket beszedni, nem szeretem a bogyókat.:s Ha akármim fáj inkább szenvedem mintsem, hogy gyógyszerhez nyúljak. Szóval ezt lenne a kérdésem. Köszi :)

2011. ápr. 15. 19:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
amugy mit gondolsz , ha éppen nem elég a gyógyszer meghalni , hanem kómába esel? lehet hogy hallasz mindent. de nem tudsz felébredni. ez jólenne?
2011. ápr. 15. 19:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék hány éves vagy, hogy úgy gondolod a megoldás feladni és elmenekülni.

Tényleg buta vagy, már ne is haragudj. Tényleg úgy érzed, ennél sz*rabb már nem lehet az életed? Akkor meg mitől félsz? Hiszen már csak javulhat.. De ezért tenni kell valamit. Vagy leülsz beszélni a szüleiddel, vagy meghúzod magad 18 éves korodig, vagy a gyámhatósághoz fordulsz (ha mondjuk vernek meg ilyenek), vagy elszöksz (na akkor megtapasztalnád, mennyivel rosszabb is lehet!), de a legkevésbé értelmes dolog, hogy sajnáld önmagad és azt gondold, ez megoldás. Így is úgy is meghalsz egyszer, ha nem félsz tőle, akkor nyugodtan élheted úgy az életedet, ahogyan szeretnéd, nem tartva a következményektől. Mindig ott lesz a gyógyszer..

2011. ápr. 15. 19:39
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
6 doboz kéne, nem 6 darab
2011. ápr. 15. 19:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Szegény szülők,ők ugye ártatalanok,anyuka kidobja a gyerekét akkor is ők a szent...Szánalom.
2011. ápr. 15. 19:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy, mennyire hibás az anyja? (Mellesleg a gyerekek hajlamosan felháborodni, ha mondjuk pofátlanok és tiszteletlenek, a szülő meg kiabál velük..) Ha mondjuk az anyja a legrosszabb szülő a világon, akkor már elfogadható, ha a gyerek megöli magát?! Éppen akkor kell a sarkára állnia, hiszen tudja, hogy igaza van, és ő jobb ember, akkor kell változtatnia a sorsán, küzdeni! Nem pedig bevenni egy rakás gyógyszert, meghalni, és remélni hogy az szülőknek életük végéig bűntudatuk lesz.. Ha bosszút akar állni, menjen el otthonról, legyen okos, sikeres, és ne is nézzen többé a családja felé!
2011. ápr. 15. 19:47
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.

A kötözködők meg pukkadjanak meg;) Szarni rájuk. Büdösek. Itt verik a nyálukat haaaahhaa

2011. ápr. 15. 19:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Hallod, még szerencse, hogy görcsoldó akadt a kezedbe, s nem hashajtó... :)
2011. ápr. 15. 20:54
 18/18 anonim ***** válasza:
NA ezek után ahogy válaszolt már biztos vagyok benne,hogy nem a szülőkkel van a probléma..
2011. ápr. 16. 12:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!