Ingadozó vérnyomás? (Bővebben lennt)
Figyelt kérdés
Enyhén pánikbeteg és depresszív szorongásom van, ezek valamikor enyhülnek és majdnem el is tünnek, valamikor előjönnek és szörnyen érzem magam tőle, ettől függetlenül, általánosságban elég gyakran és gyorsan felhúzom magam apróságokon, majd lenyugszok, ez okozhat vérnyomás ingadozást? Kb 10x mértem a vérnyomásomat ma, kiváncsiságból, a 2. mérésnél kicsit felhúztam magam hogy 140/96os a vérnyomásom, majd ezután 150-re ment fel, utána próbáltam picit lenyugodni, kb 1 percbe telt, utána lement 136/84-re, és utána már ilyen 129/96 volt az érték A legeslegmagasabb 155/137 volt, ennél magasabb nem volt. A pulzusom normális,69-75 között mozgott max, állva egy nagyon picit magasabb,45-50 kiló felesleg van rajtam, szerintetek nagyban ez okozhatja néhány eredménynél a magas vérnyomást vagy inkább a krónikus stressznek köszönhető?2011. ápr. 15. 14:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!