A talpamon van egy olyan kerek börkeményedés . Mi lehet?
olyan mintha tyukszem lenne többmint 1 éve van ott de eddig azthittem egyszerü börkeményedés majd elmulik!
de kicsit most mnött!olyan kerek és kicsit mintha valaki megsüti az uját és hojagf lesz rajta de nem nagy anyira minimális a kidudorodás nem fáj. semmi!!!!lehet tyuk segg?vagy hogyan mondják?elfogok menni dokihoz csak kérdezem volt e már ilyesmi valakinek?
Tyúksegg? basszki, ilyet se hallottam még, de naggyon jó:D
sztem a tyúkszemhez hasonló bőrkeményedésed lehet, bár annyi különbséggel, hogy a tyúkszem az tulképp egy befelé növekvő szarutüske, és azért fáj nagyon, mert ugye nyomja az érzőidegeket. majd a doki megmondja pontosan, mi ez, és érdemes e kivágatni.
tyúksegg... lol
tyúk segg az meg mi? :D
szerintem is nézesd meg orvossal, már itt az ideje. Ő jobban meg tudja mondani, mint itt bárki így látatlanban.
Fökény!
Nekem volt, kétszer műtötte bőrgyógyász, most már nincs. Fájt, de a krém-kezelés hónapokig tartott volna, a kivágás, meg pár perc volt utána 3 nap gyötrelem, mert dolgoztam, de fekve jobb lett volna.
Régi a kérdés, és mégis kiegészítem egy válasszal.
Barátnőmék tyúktartók és ők az O alakúra nyitott szájat (mimika izomzattal együtt) hívják tyúkseggnek. Egy viccben szerepel is, hogy a kis kerek szájú svájci képviselőnek fényképezéskor javasolják, hogy mondja közben a Marmelade (lekvár) szót, mert akkor nem kerek lesz a képen a szája - az illető pedig a kényeget felfogva mondja is, hogy Konfitüre (lekvár szinonimája svájci németül) és természetesen tyúksegg a szájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!