Nagy fehér pattanás hány nap alatt tűnik el?
Figyelt kérdés
Reggelre kijött egy nagy fehér pattim eddig mindig kinyomtam most is nehéz ellenálni, hogy ne nyomjam meg de akkor csúnya sebes lett és 2-3 hét volt mire eltünt :( Ha nem nyúlok hozzá hány nap alatt tünik el az a gennyes fehér rész? fogkrém nem száritotta le kicsit sem. 70% alkohol sem száritotta:( gyorsithatom valamivel az eltünését?
köszönöm a válaszokat
2011. ápr. 14. 08:26
1/3 anonim válasza:
attól függ, hogy nyomod! Mert ha szép nagy érett pattanást nyomsz ki, NEM KÖRÖMMEL, akkor hamar eltünik... úgy nyomd, hogy SOSE A körmöd szakitsa fel, ellenkező esetben lesz seb....
amúgy adnék neki másfél hetet :)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi :) igen sajnos nagy a körmöm és sokszor azzal nyomom meg. Olvastam hogy steril tüvel meg lehet nyomni a közepét és ugy sem lesz olyan csúnya mint ha kézzel nyomnám. még nem nyúltam hozzá de oriási :(
2011. ápr. 14. 08:34
3/3 A kérdező kommentje:
meg csináltam letisztitotam az arcom a kezem és megnyomtam ügyelve, hogy köröm ne érjen hozzá. elöször a tetején lévő genyn jöt ki aztán jobban nyomtam "kis giliszta" genny és most vörös egy lyuk van ott és vérzik. le alkoholoztam, hogy összehúzodjon,de biztos elrontottam meg vérzik és iszonyat vörös :(
2011. ápr. 14. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!