1 hónapja nagyon sok pattanásom lett, de csak az államon, mitől?
Fog.gátlót szedek. Elötte rettentő volt a bőrőm teli volt pattanásokkal. Tabletta jot tett net. váltottam symiciára lehet attol lett ilyen az állam nem tudom. Minden nap kijön egy új :S nagyon idegesitö mert nagy fehér dudorokkal rossz utcára menni. most pl ilyen csomó alakult ki amihez ha hozzáérek iszonyúan fáj szerintem holnapra szép nagy fehér gennyes lesz a közepe megint :( nagyon rossz meg fájnak is. van hogy kisebb vagy hogy nagyobb. valaki tudna valamit rá? tonik vagy inkább krém?
jha és nem 15 vagyok, hogy kamaszkornak tudhatom be:(...20/L
nagyon köszönöm :) ezek közül szinte egyiket sem fogyasztom néha édességet de azt is minimálisat. Nem csinálok semmit másképp ebben a szörnyü 1 honapban mint máskor és még is. olvastam hogy lehet nögyogyászati probléma az állon lévő sok patti de kb 3 honapja kezeltek ki hüvelyi gyulladásból és még a betegség alatt sem volt ennyi az államon szóval ezt sem értem :(
m1 köszönöm azért :)
várom a további kommenteket válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!