Valaki tud olyan orvost ajánlani aki "ügyesen" beadja a vas infuziót?
???
vasat nem adnak infúzióban
Mi az, hogy ügyesen? melyik városban? hogy gondolod, hogy majd beállítasz egy orvoshoz, hogy azt írták a neten, hogy ügyesen ad injekciót és te most jöttél egyért?
Ügyesen alatt értem:
1. infuzióba és nem simán injekcióba
2. lassan kell adagolni, hogy nem csípjen
Dokifüggő, hogy infuzió vagy sima injekció, de azt olvastam, hogy az infuzió biztonságosabb.
Természetesen nem mondanám neki, hogy olvastam a neten, hogy ügyesen csinálja :D
Csak olyanhoz meg nem akarok menni akiről nem hallok pozitív véleményt.
Így már érhető? :)
1. az infúzióba nem "adagolnak" ott az alap só vagy glükózoldatba adják a gyógyszert. és az lecsöpög X idő alatt.
2, még mindíg nem értem, hogy hogyan gondolod, hogy csak úgy odamész egy orvoshoz és kéred,hogy adja be. Nem fogja.
OK.Elsőbe igazad van..
Nem csak úgy, hanem lelettel. De nyílván mielőtt mennék fel is hívnám. Miert kell ezen lovagolni?
Nem értem hogy miért gondoljátok, hogy annyira hülyeség a kérdés. Csak annyit akartam, hogy írjátok meg kapot e már valaki vasat úgy, hogy nem csak belédszúrja a tűt és 20 másodperc alatt be is nyomja az oldatot.
Olvastam ilyet, nyílván azért kérdezem.
Hogy beadja vagy nem - az had legyen már az orvos és az én dolgom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!