Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki tud olyan orvost...

Valaki tud olyan orvost ajánlani aki "ügyesen" beadja a vas infuziót?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:

???

vasat nem adnak infúzióban

Mi az, hogy ügyesen? melyik városban? hogy gondolod, hogy majd beállítasz egy orvoshoz, hogy azt írták a neten, hogy ügyesen ad injekciót és te most jöttél egyért?

2011. ápr. 13. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Én se értem a kérdést. Eleve nem az orvosok kötik be az infúziót hanem a nővérek.
2011. ápr. 13. 16:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Ügyesen alatt értem:

1. infuzióba és nem simán injekcióba

2. lassan kell adagolni, hogy nem csípjen

Dokifüggő, hogy infuzió vagy sima injekció, de azt olvastam, hogy az infuzió biztonságosabb.

2011. ápr. 13. 16:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Természetesen nem mondanám neki, hogy olvastam a neten, hogy ügyesen csinálja :D

Csak olyanhoz meg nem akarok menni akiről nem hallok pozitív véleményt.

Így már érhető? :)

2011. ápr. 13. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:

1. az infúzióba nem "adagolnak" ott az alap só vagy glükózoldatba adják a gyógyszert. és az lecsöpög X idő alatt.

2, még mindíg nem értem, hogy hogyan gondolod, hogy csak úgy odamész egy orvoshoz és kéred,hogy adja be. Nem fogja.

2011. ápr. 13. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem intravénás vasról akarsz kérdezni, de azt sem adja be neked akárki. és azért egy intravénás injekció miatt nem kell orvost keresni.
2011. ápr. 13. 17:01
 7/8 A kérdező kommentje:

OK.Elsőbe igazad van..

Nem csak úgy, hanem lelettel. De nyílván mielőtt mennék fel is hívnám. Miert kell ezen lovagolni?

Nem értem hogy miért gondoljátok, hogy annyira hülyeség a kérdés. Csak annyit akartam, hogy írjátok meg kapot e már valaki vasat úgy, hogy nem csak belédszúrja a tűt és 20 másodperc alatt be is nyomja az oldatot.

Olvastam ilyet, nyílván azért kérdezem.

Hogy beadja vagy nem - az had legyen már az orvos és az én dolgom

2011. ápr. 13. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
nem az orvos fogja beadni neked hanem az ápoló, az is állítja be a sebességet, de ha esetleg csípne is akkor is tudsz szólni h vegye lassabbra.
2011. ápr. 13. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!