Mi a tourettesekról a vélemény?
Szia!
A tourent az, amikor internetről letöltesz valamilyen nagyobb mennyiségű fájl(pl fim, program), vagy zene!
Hogy mi a véleményem!? Ugyan nem vagyok tourent-es(bár le szoktam tölteni zenéket), egyáltalán nem ítélem el őket. Sokan mondják, hogy ez miatt fog tönkre menni a filmipar, hiszen az emberek nem járnak moziba, hanem letöltik. Ok rendben, de talán még meg is vennék az emberek, ha nem lenne annyira drága, és amikor kínálkozik egy egyszerűbb megoldás...
Szerintem idővel haladnia kellene a korral mindenkinek, értem ezalatt a touren-elleneseket és a filmiparban dolgozókat is, és egy olyan módszert kitalálni ami mindkát félnek jó.
-Tündérlány(17)-
Hú, ez a Tündérlány nem semmi alak, azt se tudja, mire, de válaszol..
Szóval a Torette szindrómásokról.. Sajnálom őket amiért betegek és azért, h nagyon sokan furán néznek rájuk emiatt, el tudom képzelni, milyen zavaró tud lenni..:(
Azért nem teljesen értem a kérdést, mert aki tudja, mi ez, az nam gondol róluk semmi rosszat, aki meg nem tudja, az nem tud válaszolni sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!