A vitamintabletták hízlalnak-e?
Figyelt kérdés
Már 6 napja, hogy szedem a Doppelhertz (B és mágnézium) vitamintablettákat és azóta folyton szomjas vagyok, több vizet kell innom és úgy érzem, hogy híztam is, habár az lehet más okból is, annak ellenére, hogy étrendemen nem változtattam.2011. ápr. 10. 16:50
1/3 Gyakor válasza:
A vitaminoktól nem igazán, maximum közvetve, attól, hogy ezek miatt nagyobb éhségérzeted van, többet eszel és emiatt.
2/3 A kérdező kommentje:
Többet mint azelőtt nem eszek, sőt, még azt is mondták, hogy túl keveset eszek.
2011. ápr. 10. 17:02
3/3 anonim válasza:
B vitamin falánkságot okoz. Ha egyébként nem eszel többet, viszont többet iszol akkor lehetséges, hogy a szervezeted vizet köt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!