Eltörhetett a kezem?
Tegnap elég durván ráestem a kezemre és csuklótól le kicsit feldagadt és szine is van. szerintetek eltört? csak azért kérdezem mert anyámék azt állítják h eltört tesóm meg én azt h nem. nem akarok feleslegesen sebészetre menni.
29/f
Én nekifutásbol ráestem focizás közben és elrepedt a könyököm,akkor csak megráztam párszor,de másnap reggel elkapott a hányinger és már nem tudtam teljesen hajlitani.
Szóval lehet neked is repedés,zúzódás a törés szerintem annyira fájna h mennél a dokihoz kérdezés nélkül is.
Hali!
Figyu, Tesó!
Inkább legyen egy "fölöslegesnek" hitt utad a balesetire, majd aztán a röntgenbe, minthogy később megszívd. Hidd el, mert ez a tapasztalat is bejött! ;-D
Üdv: EE
Nincs két egyforma törés, ezt te is tudod, max hasonló. Azonban ahány ember, annyi féle csontszerkezet, emberi jellemzők... miért pont a törés lenn a kivétel? A szövődmények is minden embernél más, akárcsak a kböző tünetek megjelenése, le7séges előfordulása is.
Mikor voltál a balesetin vagy hol? Pontosan mi ill. hol törött el? Mennyire vészes, és mit mondott az orvos?
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!