Meg lehet még inni, a Normaflore-t ha januárban lejárt?
Figyelt kérdés
Ha bajom lenne tőle persze nem iszom meg. Csak kérdezem,hogy mennyire fontos ennél a lejárati határidő. (legalább annyira mint egy erősebb fáj.csillnál?? mert az biztos nem vennék be lejárati időn túl)2011. ápr. 8. 09:28
1/6 anonim válasza:
Pedig be lehet venni a gyszereket,fél évig még a lejárati időn túl...Gyógyszerész mondta nekem.
Persze ennek ellenére én sem szívesen venném be.:)
A Normaflore egy élőflórás baktériumokat tartalmazó készítmény.Max csak nem olyan hatásos mint lejárati időn belül mert elbomlanak....
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy irtál. Csak mert a környezetemben mindenki hányás-hasmenéses járványba keveredett, s szeretném megelőzni. De......nem szeretném pont az ellenkezőjét elérni,ha értitek.:) Akkor javaslod h bevegyem?
2011. ápr. 8. 09:41
3/6 anonim válasza:
Megelőzésre semmiképp.:)))
Erre a célra legesinkább a gyakori kézmosást ajánlanám.:)Ha lehet ne egyél olyan ételt amit egy fertőzött összefogdosott,és evés előtt már nem hőkezelt.(pl kenyér,felvágott,gyümölcs):))
Amúgy vennék újat...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Akkor gyakran mosok kezet,s vezsek újat.
2011. ápr. 8. 12:41
6/6 anonim válasza:
Az eleve öt évig érvényes száraz tablettákat esetleg, de ha tényleg fél évvel tovább lehetne enni a gyógyszereket, akkor az lenne ráírva.
A Normaflore két évig tartható el, én azt mondom, határeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!