Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A dühtől megnő a testi erő?

A dühtől megnő a testi erő?

Figyelt kérdés
és miért? rájöttem, hogy tudom irányítani a dühömet például fel tudom idegesíteni magam teljesen úgy hogy a vérnyomásom és a pulzusom is az eget veri de le tudom magam nyugtatni. És érdekelne, hogy ettől nőhet-e a testi erőm tehát mikor ideges vagyok. És miért?
2011. ápr. 3. 19:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
lehet hogy merész dolgot vetek fel, de előfordulhat, hogy az ősi skandináv katonakultúrában a berzerkírek is valamilyen hasonló meditatív módszert használva tüzelték fel magukat úgy, hogy szó szerint megvadultak a csatatéren? vannak teóriák, hogy hallucinogén drogokat használtak, pl. légyölő galóca őrölt porát, de vannak olyan lejegyzések is, hogy egy embernek az összes fia berzerkír volt.. lehet ez akár egyfajta elmebetegség, vagy genetikai hiba is, vagy ők is ezt a fajta "önhergelést" alkalmazták?
2011. ápr. 3. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!