Furán fáj a térdem, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt kocogtam (elég egyenetlen talajon), és egyszer csak iszonyatosan megfájdult a térdem, talán inkább a térdkalácsom alatti rész. Olyan volt, mintha kiugrott volna. Másnapig nagyon nagyon fájt, alig tudtam járni, aztán olyan érzés volt, mintha visszaugrana, akkor jobb lett egy kicsit. De még most is nagyon fáj. Mitől lehet ez? Mennyire lehet komoly?2011. ápr. 1. 19:40
1/2 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a gondom. Járok futni és egyszer csak annyira fáj hogy sántán futok:D. De van amikor suliba menetközbenis megkell álljak mert annyra fáj. egyébként valószínűleg, meghúztad, vagy sokat terhelted, egy kis torna, minden reggel nyújtás és rendbe fog jönni;)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. ápr. 2. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!