Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom? Voltál már így?

Habibi kérdése:

Mi lehet a bajom? Voltál már így?

Figyelt kérdés

pár nap alatt 3 kilót fogytam (57 kg voltam és most 54 vagyok) , nem fogyózom, sőt többet is ettem mint kellett volna. esténként szúró fájdalmat (görcshöz hasonló) érzek a szívemnél, reggelente fáradtan kelek és szédülök, egy kis munkától is holtfáradt leszek. Nem alacsony/magas a vérnyomásom, a pajzsmirigyem is jól működik,nem vagyok cukorbeteg, és a vasszintem is megfelelő, egészségesen élek és sportolok is. Az orvosom pedig egy nemtörődöm ember (lenéz, beszólogat,nem tartja be az orvosi titoktartást... a múltkor is a véremet ki kellett vizsgáltatnom az egyetem miatt, az eredményeimet pedig csak úgy mindenkinek elmondta)és hozzá kellene mennem kivizsgálásra,de tuti elzavarna, máshoz pedig nem mehetek. nekem meg még nincs efféle képesítésem, sajnos (bár ő is mindig könyvből! mondja meg a diagnózist) :S

mi tehetnék?

előre is köszönöm

2011. ápr. 1. 19:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Szabad orvosválasztás van...a titoktartás megszegése meg a betegjogi képviselő hatásköre
2011. ápr. 1. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!