Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek az allergia ellen?

Mit tegyek az allergia ellen?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom, allergiás vagyok, pontosabban:

Por, poratka, parlagfű, minden fűfélék, kutya-macska,tengerimalac szőr, , meg még nagyon sok mindenre, egyedül gyógyszerekről nem tudom hogy allergiás lennék- e.

Próbáltam gyógyszereket,de semmit nem hat. Nem kapok az orromon levegőt,számon kell vegyem, néha pedig tök jól vagyok....de aztán újra.... trüsszögök,könnyezik a szemem, a napra is allergiás vagyok..... Mütéten is voltam már, ahol kivették a mandulámat.... Semmit se segített. 2.mütétemen vagyok túl...Aerius gyógyszert irattak fel... Azt szedtem 1hétig,úgy emlékszem türhetőb lett ,de visszajött..valakinek ötlet? Aerius gyógyszer nektek hogy reagált ?

15/L

2011. márc. 31. 14:11
 1/1 romina_115 válasza:

Szia!

Én is már elég régóta allergiás vagyok mindenféle pollenre. Egy ideig én is szedtem az Aerius-t, de nekem nem segített. Már vagy 5-féle gyógyszert szedtem, de egyiktől sem lettem jobban, így még én is küzdök a tünetekkel. Az orrdugulásomra is már nagyon sok spray-t és orrcseppet használtam, de egyik sem volt jó... Aztán hallottam a Rhinospray plus-ról és gondoltam kipróbálom. Egyedül ettől a spray-től tudok éjszaka is az orromon levegőt venni. Ha még nem próbáltad, akkor szerintem érdemes kipróbálni. Remélem, hogy segítettem neked :)

16/L

2011. júl. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!