Vékony széklet mindig valami súlyos bajra utal?
Én ugy tudom hogy ha noirmálsi a széklet vagy ha akár hasmenős is az ember akkor az még mindig jobb minta székrekedés.Lehet a tea kicsit meglazitja.Nekem doki mondta h a székrekedés veszélyes.A hasmenés inkább más bajra utalhat,lehet idegességtől,táplálkozástól,vagy valami ételallergia esetleg bélgyulladás.(ja és virusos betegség).
Szerintem örülj hogy gyors az anyagcseréd,mert vannak itt olyanok akik több napig nem wc-nek,na az a nem jó.
Mivel nincs már olyan sok benned ezért egyre vékonyabb.Amúgy a nagy mennyiségü tea tuti hogy lazitja.
Szerintem ne aggodj ez teljesen normális.
Köszönöm a válaszokat!
Most elkezdtem keresgélni a fehér teáról (amit én eredetileg azért ittam, mert nagyon kevés a csersav tartalma jobb a gyomromnak). Tök érdekes dolgokat találtam róla. Többek között azt is, hogy segíti az emésztést és a kiválasztást.
"A létező teák között a fehér teában található a legtöbb antioxidáns. Ezek megkötik a szabad gyököket, amelyek a daganatos sejtek kialakulásáért, az öregedésért és fertőzésekért is felelősek.
Rákmegelőző hatású, flavonoid tartalma megakadályozza a sejtburjánzást
Vérnyomáscsökkentő hatású - összetevői elősegítik a vér optimális áramlását
Koleszterincsökkentő -magas cathecin tartalma szabályozza a koleszterin szintet
Teanin és gamma amino vajsav tartalma csökkenti a magas vérnyomást
Szívbarát - felére csökkenti a szívinfarktus kockázatát
Csonterősítő
Antibakteriális és viricid hatású
E vitaminja és kathecinjei lassítják az öregedést,
Kathecinek és poliszacharidok csökkentik a cukorbetegség kialakulásának esélyét, megelőzik a fogszuvasodást
Koffien taralma segíti az emésztést és kiválasztást
Hatékony fogyókúra kísérő, ugyanis csökkenti az éhségérzetet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!