Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kevés folyadékot iszom. Tipp?

Kevés folyadékot iszom. Tipp?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés vizet iszom. Van úgy hogy napi fél litert sem. Tudom hogy ez nagyon kevés de valahogy a vizet néha nem tudom meginni. Emelett rendszeresen sportolok is szóval még több folyadékot kéne magamhoz venni.

Valami tipp?

2011. márc. 30. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
a napi folyadékod nem csak a vízből áll... víz mindenben van. ám egyél sok levest meg lédús gyümölcsöket, víz helyett meg igyál tejet :D
2011. márc. 30. 18:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ha tej vagy víz kötül kell választani akkor inkább víz :D vagy ha tej akkor kakaó ;) :P
2011. márc. 30. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is így voltam ezzel.Alig ittam valamit, de aztán rájöttem, hogy többet kéne inni, mert én is annyit ittam, mint te, és sokat sportoltam és sportolok.Egyre jobban kezdtem növelni a víz mennyiségét, reggel mondjuk 1 pohár helyett 2 pohár vizet ittam, és egyre többet.Most már nem bírnám ki folyadék nélkül, és sokkal jobban kívánom, mert fokozatosan hozzászoktattam magam, tehát ne rögtön próbálkozz meginni egy csomó vizet, hanem mindig egy kicsivel többet igyál.Ma 3,5 l vizet ittam(ez viszont kicsit sok).Ennyit azért nem kell inni, elég a 2-2,5 liter is.És szerintem fontos, hogy vízből vidd be a 2-2,5 litert.
2011. márc. 30. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
2011. márc. 30. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!