Mitől hullik a hajam, mi lehet a baj? Ha beletúrok, minden alkalommal 10-15 szál kijön. De túrás nélkül is hullik.21/F
több oka is lehet
-genetika
-rossz fogak
-gyulladás a szervezetedben
Szia!
Nekem a fogam gyökerén lévő góctól hullott a hajam. Azt kellett kikezeltetni (évekkel ezelőtt). Nőtt belőle vissza, mindig van sok 5 centi körüli hajam, de amúgy a hosszú része már sokkal kevesebb mint a hullás előtt, szóval időben neki kell állni kezeltetni.
Menj el fogorvoshoz és csinálni fog röntgent ha elmondod, hogy ez a gondod.
A góc azon fogak gyökerénél szeret felbukkanni, amik gyökérkezeltek vagy az kellene lenniük mert elhalt bennük az idegszál. Ja, és a gócra van az embernek hajlama, én anyukámtól örököltem.
Amúgy góc máshol is lehet a szervezetben, és egyéb, komolyabb gondot is okozhat, pl. szélsőséges esetben a szívizomra is ráhúzódhat a gyulladás, szóval még jó, hogy a szervezet előbb jelez, egy ártalmatlan, esztétikailag zavaró problémával: lásd hajhullás.
Sok szerencsét!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!