Azibiot nevű antibiotikumot szedek. Ma viszont mennék bulizni és ma kell bevennem az utolsó szemet. Ha kihagyom akkor se ihatok (mert ugye napokig hat), vagy ihatok rá is?
Inni ne igyál,viszont helyette szedjél probiotikumot és egyél élőflórás kefírt/joghurtot...különben az immunrendszered csak rosszabb lesz.
(én mondjuk eleve nem vagyok antibiotikum párti...)
ja,és pia nélkül nincs buli ? :)
én kb. 10 évig jártamúgy bulizni,hogy egy kortyot nem ittam,és rohadtul jól éreztem magam.sőt..általában én hagytam el a táncparkettet utoljára :)
A legtöbb antibiotikum nem fokozza a pia hatását, de az emésztőrendszernek odatesz rendesen (erre kell probiotikum, az helyreteszi). Van, akinél már maga az antibiotikum hányást, hasmenést okoz, de ha iszol, tapasztalatból mondom, hogy ocsékul leszel tőle, szóval ne erőltesd. Ja és a felszívódést is lehet, hogy befolyásolja.
Amúgy elég baj, hogy józanul nem tudsz szórakozni... Remélem legalább már legálisan vehetsz inni, ha már sikerült ennyire kiégni. :D Dobj be egy energiaitalt, az is felpörget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!