Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka a gennyes...

Mi lehet az oka a gennyes székletnek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Elég ritkán jelentkezik. Ma például nagyon kevés volt, de ilyen ragacsos, fehér "nyúlványszerű" valami borította be.

Legtöbbször abszolút normális a székletem, de ritkán jön ez a verzió és nem igazán tudom eldönteni, hogy ez most mi.

Különböző ételek is okozhatják?Például banán?(ebből majdnem mindennap ettem az utóbbi napokban)

Vagy inkább aggódjak, és valami gyulladásos betegségre kellene gondolnom?

2011. márc. 26. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez valamilyen komoly gyulladás lehet, étel ilyesmit nem okoz.

Hétfőn első dolgod legyen ezt kivizsgáltatni.

2011. márc. 26. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van, minél gyorsabban a végére kell járni hogy mitől van. nem szabad elhanyagolni, mert súlyos következménye lehet!
2011. márc. 26. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány?
2011. márc. 26. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezek lehetnek a bélbolyhok is. Ami nem jó, ha így látod őket. Szóval szerinem orvos.

Velem egyszer volt ilyen, akkor vírusos hasmenésem volt. :S

2011. márc. 26. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ettél valami zsírosat előtte? Mert egy jó kis cupákot pl. nem mindig tudsz tökéletesen megemészteni.
2011. márc. 26. 20:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát akkor azt hiszem megvan, mi a gond.

Ma reggel iszonyatos fájdalomra keltem, jött a jó kis hasmenés...Orvos jelenleg itthon ülök, jó kis vírusos hasmenéssel.

De szép az élet.

2011. márc. 28. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!