Fejtetű ellen ismertek valami megelőző védekezést? Valami spray, sampon, bármi?
Nittifor
asszem ez volt a neve a tetüírtó hajszesznek amivel gyerekkorunkban kentek be minket és elvileg jó megelőzésre.
De rohadt büdös.
Biztos kapni már más fajtát is, érdeklődj gyógyszertárban.
Nem mennék én, ha nem lenne muszáj. Sajnos iskolában dolgozom, és egyre több a tetves gyerek.
A patikába még nem merészkedtem be, gondoltam itt hátha kapok valami házi praktikát, és megúszom a kellemetlen helyzetet a gyógyszertárban.
Első vagyok
A nittifort már csak kialakult tetvesség esetén szabad használni.
Ha csak megelőzésre használja akkor rövid idő alatt kirohad a haja olyan erős szer.
Egyenlőre nincsen hatásosabb módszer csak az amit írtam.
a paradontax csak fogkrém nem? sós-gyógynövényes, én azt használok :D
amúgy az a baj ilyen helyen, hiába küldik haza a gyereket vagy kezelik le ott az iskolában (mert van ugye ahol a szülö nagy ivben szrik arra h a gyerek - és ö is - tetves) hazamegy ugyanugy visszafertőződik az otthoniaktól... de mivel a tetvek nem ugrálnak át, csak átmászni tudnak, így ha nem bújtok össze pl, kicsi az esély szerintem. azért tartsuk a távolságot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!