Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fiatal férfinak mitől lehet...

Jöttmentek kérdése:

Fiatal férfinak mitől lehet kb. kéthavonta heves izületi fájdalma?

Figyelt kérdés
26 éves, fiatal fenőtt férfi vagyok. Másfél éve azt tapasztalom, hogy kb. kéthavi rendszerességgel iszonyatos izületi fájdalmaim vannak, melyek 1-2 nap alatt elmúlnak, minden további probléma nélkül, míg újra elő nem jön ismét, hónapokkal később. Leggyakrabban a csípőmnél, de térd, ágyék és legújabban a csuklóm felett, a hüvelykujjam felőli résznél tapasztaltam. Ezek olyan fájdalmakkal járnak, hogy szinte mozgásképtelenné válok és éjjel sem tudok aludni tőle, aztán egy-két nap alatt teljesen megszűnik.
2011. márc. 21. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Megelőzi az ízületi fájdalom felléptét felső légúti vagy húgyúti fertőzés?

Kíséri a szemek gyulladása?

Volt/van a családban bélgyulladásos beteg (Crohn vagy fekélyes vastagbélgyulladás)?

2011. márc. 21. 11:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs a családban krónikus bélgyulladásban szenvedő illetve nem kísérik más tünetek az ízületi fájdalmat.
2011. márc. 21. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló problémám van, és 1000 orvosnál jártam eddig sikertelenül....

Nekem el van dugulva az orrom egy ideje, némi krónikus arcüreg gyulladással, de a vérképen nem látszik, a Ct-n nem katasztrófa....

A szemem szemész szerint OK, viszont napközben néha, főleg ha sokat beszélek, (nem tudom mi az összefüggés) akkor eléggé elvörösödik. A gyomrom-hasam is fáj, érzékeny a máj alatt, de gyomortükrözés, hasi UH negatív, így ezzel sem jutottam előrébb...

2011. márc. 23. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezek a fajdalmak, tunetek, affele jelzesek, tehat biztosan voltak ennek elozmenyei is.

A tudoddel fugg ossze a huvelyujjad, tehat nem voltal nathas esetleg?

2011. márc. 23. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!