Attól lehet bajom ha rágom a számat? (szájamat)
Figyelt kérdés
Szájamat is,meg még a belül a 2 oldalát..nekem azt mondták hogy ez rákot okozhat:S2011. márc. 21. 08:19
1/5 anonim válasza:
Többek között, meg nagyon kellemes szájfertőzéseket, amiknek kínosabbnál kínosabb gyógymódjai vannak. Állandóan sebes a nyálkahártyád, ami súlyos elváltozásokat idézhet elő, a rák a legsúlyosabb. Le kellene szokni róla, hiszen ez csak egy rossz szokás. Lehet, hogy stresszt vezetsz le általa. Embereld meg magad, kesess más nyugtatómódszert.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem azért rágom mert ideges vagyok...csak úgy ha rámjön,sokszor észre se veszem:S
2011. márc. 21. 09:01
3/5 anonim válasza:
énis, tök szeretem. én oldalt a rágókkal szoktam. ilyen fehér csík lesz, de ha pár napig nem csinálom elmúlik. tényleg veszélyes?
4/5 anonim válasza:
Hmm én idegességemben rágom, néha vérzik is, de ilyenről én nem hallottam. De ma már minden rákot okoz....
5/5 anonim válasza:
Hát figyu... nem gondolhatjátok, hogy a száj belsejében, azaz a nyálkahártyán fenntartott álladó seb egészséges... Állandóan gyógyulni próbál, a gyógyulási folyamatok pedig sejtburjánzással járnak, ami ha elfajul, abból lesz a rák. Tehát egy állandó seb nagy rákkockázat.
De nem kell a rákig menni, elég, ha valami szép fertőzést kaptok, ami rámegy az ínyekre, vagy azt a fajtát, most a nevét nem tudom, ami azzal jár, hogy az egész szátok belsejét lepedék fedi el.
Egy szó mint száz: erről le kell szokni, hiszen ez csak egy rossz szokás. Azt meg ne mondjátok, hoigy olyan jó, hogy állandóan sebes a szátok és ráharaptok evés közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!