Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Álmodás után erős fejfájás?

Álmodás után erős fejfájás?

Figyelt kérdés

Én nagyon régóta az álmaim legalább 80%-ra emlékszem, azonban az utóbbi 1-2 hónapban az álmaim egy része soha nem látott részletességű. Alapból nagyon hosszú egy álom, de ráadásul minden tárgy, ember nagyon részletes. Ezen felül érzek fájdalmat is és olvasni is tudok (korábban csak azt hittem, hogy olvasok álmomban, de ébren kiderült mikor visszaemlékeztem h értelmetlen volt, most már azonban normálisan olvasok álmomban is).

A problémám azonban az, hogy 1-1 ilyen álom után az egész jobb agyféltekém nagyon fáj. Tudom, hülyén hangzik de igy van, a jobb szemem is tompa, olyan mintha az egész jobb oldali arcom le lenne zsibbadva, az agyam pedig a jobb oldalon nagyon fáj.

Elnézést, ha nem túl átlátható, de így tudom leginkább leírni a dolgot. Volt már valakinek hasonló, esetleg tippek hogy miért lehet?

Köszönöm, 21f

2011. márc. 20. 14:33
 1/4 Összefogás ***** válasza:
Hogy fekszel az ágyon? Hanyatt, vagy a jobb oldaladon?
2011. márc. 20. 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Hason alszom el, de az ágyam reggeli állapotából ítélve egész este forgolódni szoktam. Ez miért fontos?
2011. márc. 20. 19:27
 3/4 Összefogás ***** válasza:

Mivel a jobb agyféltekéd fáj, és az arcod jobb fele zsibbad, feltételezem, - de ez nem biztos - hogy anélkül hogy tudnál róla, a fejedet erősen szorítod a párnához a jobb arcodon fekve. Így elnyomhatod az idegeket, amik kiválthatják a tüneteket. De az is lehet, a nyakadon nyomod el az idegpályákat.

Próbálj meg hanyatt fekve aludni.

Elalvás előtt programozd be magadnak, hogy felébredjél, mielőtt a fájdalom, és a zsibbadás kialakulna.

Ha néhány napon belül mégsem javulna az állapotod, fordulj neurológushoz, aki szükség esetén elküld egy nyakiér UH-vizsgálatra, vagy RTG-re.

2011. márc. 21. 00:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!
2011. márc. 21. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!