Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kiszedik az orr mandulámat....

Kiszedik az orr mandulámat. Mit csinálnak velem?

Figyelt kérdés

pontosan hány tűt kapok?? hogyan altatnak el???

légy szíves mondjátok el az összes infót amit tudni kell

2011. márc. 19. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem nem altattak. Mindkét orrlyukamba feldugtak 1-1 hosszú pálcikát, a vége olyan volt, mint a fültisztító pálcika. Érzéstelenítő volt rajta. Ezt műtét előtt kb. 1 órával kaptam meg. Majd kaptam a fenekembe egy injekciót. Bementem a műtőbe, ott levették a 2 pálcikát, és szájon át felszúrtak még egy injekciót. Pár perc után elkezdték a műtétet, ami szintén szájon át történik. Nekem sajnos az egyik orrmandulám már szinte el volt sorvadva, és azt két darabban kaparták ki. A másik elsőre kijött. Nem fogok hazudni, rohadtul fájt, de néhány percnél nem több, ki lehet bírni. A műtét után az oldaladon kell feküdni az ágyon, hogy a vér szabadon folyjon. Egy csomó géz van ilyenkor a fejed alatt. Tehát nem tömik tele az orrodat vattával vagy gézzel. 12 éves voltam, amikor kivették. Túléltem, úgyhogy kitartás neked, hamar túl leszel rajta, meglátod!
2011. márc. 19. 13:12
 2/6 A kérdező kommentje:

uhhf:S

köszi:)

és kb milyen érzés volt?

2011. márc. 19. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Mintha az agyamat kaparnák ki. De tényleg csak pár perc az egész. Nekem valószínű azért is fáj annyira, mert az egyik nagyon be volt gyulladva, és így talán fájdalmasabb volt. A másik meg ugye két darabban jött ki, az meg azért fájt. Az biztos, hogy potyogott a könnyem műtét közben. De pár nappal utána sokkal jobb volt, végre kaptam levegőt az orromon keresztül, előtte nem tudtam normálisan levegőt venni. A lényeg, hogy úgy gondolj rá, hogy csak 10 perc az egész, és vége is van.
2011. márc. 19. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem kb 3 évesen szedték ki (nem emlékszem,hogy fájt-e?)

azt tudom,h nem altattak

13/L

2011. márc. 19. 16:02
 5/6 anonim válasza:
nekem körül belül 10-12 évesen vették ki és altattak(hála isten) miután felébredtem csak a torkom fájt (olyan mintha nagyon belenne gyulladva) de pozitívum hogy sok fagyit kellett ennem:D:)
2011. márc. 22. 20:05
 6/6 A kérdező kommentje:

értem:)

és ez az altatás hogyan zajlik??

2011. márc. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!