Kiszedik az orr mandulámat. Mit csinálnak velem?
Figyelt kérdés
pontosan hány tűt kapok?? hogyan altatnak el???
légy szíves mondjátok el az összes infót amit tudni kell
2011. márc. 19. 12:59
1/6 anonim válasza:
Engem nem altattak. Mindkét orrlyukamba feldugtak 1-1 hosszú pálcikát, a vége olyan volt, mint a fültisztító pálcika. Érzéstelenítő volt rajta. Ezt műtét előtt kb. 1 órával kaptam meg. Majd kaptam a fenekembe egy injekciót. Bementem a műtőbe, ott levették a 2 pálcikát, és szájon át felszúrtak még egy injekciót. Pár perc után elkezdték a műtétet, ami szintén szájon át történik. Nekem sajnos az egyik orrmandulám már szinte el volt sorvadva, és azt két darabban kaparták ki. A másik elsőre kijött. Nem fogok hazudni, rohadtul fájt, de néhány percnél nem több, ki lehet bírni. A műtét után az oldaladon kell feküdni az ágyon, hogy a vér szabadon folyjon. Egy csomó géz van ilyenkor a fejed alatt. Tehát nem tömik tele az orrodat vattával vagy gézzel. 12 éves voltam, amikor kivették. Túléltem, úgyhogy kitartás neked, hamar túl leszel rajta, meglátod!
2/6 A kérdező kommentje:
uhhf:S
köszi:)
és kb milyen érzés volt?
2011. márc. 19. 13:44
3/6 anonim válasza:
Mintha az agyamat kaparnák ki. De tényleg csak pár perc az egész. Nekem valószínű azért is fáj annyira, mert az egyik nagyon be volt gyulladva, és így talán fájdalmasabb volt. A másik meg ugye két darabban jött ki, az meg azért fájt. Az biztos, hogy potyogott a könnyem műtét közben. De pár nappal utána sokkal jobb volt, végre kaptam levegőt az orromon keresztül, előtte nem tudtam normálisan levegőt venni. A lényeg, hogy úgy gondolj rá, hogy csak 10 perc az egész, és vége is van.
4/6 anonim válasza:
nekem kb 3 évesen szedték ki (nem emlékszem,hogy fájt-e?)
azt tudom,h nem altattak
13/L
5/6 anonim válasza:
nekem körül belül 10-12 évesen vették ki és altattak(hála isten) miután felébredtem csak a torkom fájt (olyan mintha nagyon belenne gyulladva) de pozitívum hogy sok fagyit kellett ennem:D:)
6/6 A kérdező kommentje:
értem:)
és ez az altatás hogyan zajlik??
2011. márc. 23. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!