Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha semmi...

Mit csináljak, ha semmi önbizalmam?

Figyelt kérdés

Nagyon nincs önbizalmam,főleg a külsőm miatt,pedig tudom magamról,hogy nem vagyok egy orbitálisan ronda valaki,de nem tudom elhinni,hogy én is szép vagyok,és hogy tetszhetek akárkinek is,pedig már volt rá példa,nem is egy,de sose volt még barátom,mert nem tudom elhinni,hogy valakinek tetszem.Minden reggel egy kínszenvedés amikor készülődöm,mindig teljesen kikészülök amikor tükörbe kell néznem:(Emiatt sok dolgot nem merek megcsinálni,zárkozottabb vagyok,visszahúzodó,nem merek mások előtt beszélni,és még sorolhatnám.

Mit tegyek,hogy legyen végre önbizalmam,és hogy szeressem magam?Meg szeretnék változni külsőleg is,és belsőleg is.

17L

2011. márc. 17. 21:09
 1/7 A kérdező kommentje:
És ezek a "mondogasd hogy szép vagyok" típusú dolgok nem jönnek be.
2011. márc. 17. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Vegyél sminket, nagyon jo ruhákat pl: bershka, mango, promod, pull and bear stb...

hordj magassarkút, menő ruhákat..

2011. márc. 17. 21:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Sminkelem magam,próbálok csinosan öltözködni,ápolom magam,stb.A magassarkú egyébként meg nem az én stílusom egyáltalán.

Igazából az egyik legnagyobb problémám az arcbőröm,mert elég problémás,de sajnos nincs rá megoldás:(

2011. márc. 17. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is teljesen így érzek, pedig 21 vagyok.. Ugyanígy vagyok reggelente, rányomja a hatását a napomra a dolog, én is zárkózott vagyok. Az a baj, hogy erre nincs gyors megoldás:S Amúgy van egy mondás, ami elgondolkodtató, ha épp nem bal lábbal kelek fel, még ideig óráig hat is: Ha a tükörben egy barátságtalan alakot látok, rámosolygom, s ő vissza fog mosolyogni. :D :D Amúgy azt szokták mondani, hogy ha sokx mondogatod magadnak, hogy "sikerülni fog, képes vagyok rá, szép vagyok, semmivel sem vagyok kevesebb, mint más", akkor egy idő után TÉNYLEG rá áll az agy... Sajnos hiába kezdek bele, mindig elfeledkezek a mondókámról és futhatom újból a köröket.:(:(
2011. márc. 17. 21:17
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi:)

Volt egy időszak,amikor én is mondogattam magamnak ezt,de csak úgy mondtam,és nem hittem el.Meg egy idő után el is felejtettem.

2011. márc. 17. 21:19
 6/7 anonim válasza:
mintha magamra ismertem volna a soraid között, ezen a téren én is tanácstalan vagyok ..
2011. márc. 17. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne azt mondogasd a tükörben, hogy "szép vagyok szép vagyok" hanem ezt:

"Van tető a fejem felett, nem a híd alatt kell aludnom és télen megfagynom, nem vernek össze-vissza naponta a szüleim és küldenek ki az utcára, hogy pénzt keressek a testemmel" stb stb...

2011. márc. 17. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!