Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Dr. Malmos Erzsébet vagy Dr....

Dr. Malmos Erzsébet vagy Dr. Stekker Mónika bőrgyógyászokról szeretnék informálódni?

Figyelt kérdés
Hozzájuk tartozom és nem tudom melyikhez menjek inkább az anyajegy problémáimmal?
2011. márc. 17. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Lassan 11 éves a kérdés, de ha még szoktál erre járni, örülnék, ha megírnád, melyiküket választottad végül. Én is anyajegyügyben kerestem fel Malmos doktornőt. Jó szakembernek tűnt, bár egyáltalán nem egy szívélyes ember.
2021. dec. 17. 08:50
 2/4 KalaMaj válasza:
Mónika már nem rendel, de nagyon jó szakember volt. Malmos valóban nem egy csupa mosoly, de pár évtized múlt van már mögötte, szerintem határozott gyors.
2023. jún. 22. 19:34
 3/4 KalaMaj válasza:
"Belgyógyászként kezdtem a szakmát, majd bőrgyógyászként folytattam. 18 évig az Országos Onkológiai Intézet Bőrgyógyászati osztályán dolgoztam először mint alorvos, később mint osztályvezető főorvos. Nyugdíjba menetelem után 2000-től a Maros utcai szakrendelőben, mint szakfőorvos dolgozom."
2023. jún. 22. 19:34
 4/4 KalaMaj válasza:

Kimagasló szakmai tudással, nagy munkabírással látja el a betegeket – Malmos Erzsébet onkodermatológus főorvos aki a Semmelweis Egyetemen 1971-ben végzett, bőrgyógyász szakvizsgát 1976-ban, klinikai onkológiait 1989-ben szerzett. Bár körzeti orvosnak készült, fiatalon belgyógyásznak hívták a pincehelyi kórházba. Néhány év után családi okok miatt ismét Budapestre költözött, ahol először a Szent János kórházban, majd az Országos Onkológiai Intézetben gyógyított, később az OOI bőrgyógyászati osztályát főorvosként vezette. Nyugdíjazását követően sem hagyott fel a betegek gyógyításával, akiket mindig nagy tudással és alázattal látott el: ha kellett, otthonában fogadta a távolról érkező betegeit, hogy ne kelljen utazniuk a kezelések között.

Eredetileg a zeneművészeti középiskolába járt, és zongoraművésznek készült de orvos édesapja, aki súlyos mellkasi műtét előtt állt, a betegágya mellett ígértette meg vele, hogy orvos lesz.

2023. jún. 22. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!