Igaz hogy ha hajat mosok és kint hideg van hiába szárítom meg, nem mehetek ki 2 óráig?
Anyám mindig ezzel jön és már unalmas, először azt mondta hogy 2 óráig bent kell lennem, mostmár felugrott 3-ra, ez télleg igy van?
De hát megszáritom a halyam...
És légyszi ne irjatok olyasmit hogy higyjek anyukámnak meg mittom én, nem ismered az életemet, ne osztályozd le!
Ha 100%ig száraz a hajad, akkor kimehetsz. Anyukám is ezt mondta, sőt a fodrászom is.
Megvan a miértje is: ha olyan sokáig szárítod a hajad, amíg teljesen megszárad, a hajszárító tönkreteszi a hajadat, ezért van aki csak félig szárítja meg, és ezért mondják, hogy kb. 2 óra alatt teljesen megszárad.
u.i.: legközelebb ha kérdést teszel fel, ne ilyen stílusba tedd: "ne irjatok olyasmit hogy higyjek anyukámnak meg mittom én, nem ismered az életemet, ne osztályozd le!"
Azon kívül van benne pár helyesírási hiba!
szerintem is várni kell 2 óra hosszát, olyankor, mikor hideg van kint - nyáron nem szoktam
azért, mert a hajmosáskor a fejbőr, a hajhagymák is feláznak és nem száradnak megy egy sima hajszárítástól
ha kimész, egyrészt könnyen megfázol, másrészt előbb-utóbb hajhulláshoz vezet
(nézd meg pl azokat a pasikat, akik mindig nedves hajzselés frizurával indulnak útnak, sokkal előbb elkezdenek kopaszodni)
Értem és kössz :D
Amugy meg azért irtam oda hogy "és légyszi ne irjatok olyasmit....." hogy normális válaszokat kapjak, mivel manapság kérni kell a kérdésben hogy az emberek válaszoljanak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!