Már 5 napja fájdogál az egyik talpam, lábfejem. Elmúlik magától (bővebben alább)?
Figyelt kérdés
Pontosan nem emlékszem hogy rosszul léptem volna vagy ilyesmi, ami biztos hogy aznap sokat és gyorsan gyalogoltam a városba ide-oda. Azóta viszont ha kis mértékben is, de romlik. Főleg lépés közben (ahogy lépek, nyilall) és hosszabb pihenés után. És kicsit meg is dagad estére a talpam, és a sarok felett. Én csak húzódásra tippelek, de ha komolyabb a dolog, mi az ami jel lehet? Most nem tudok nagyon dokikhoz járkálni csak ha nagyon muszály. 30/F2011. márc. 16. 16:36
1/1 anonim válasza:
Ha a sarkad közelében fáj, akkor lehet sarkantyú.
Ha sokat gyalogolsz és megerőlteted a lábad, a csonthártya irritálódik, és megduzzad. Ez lesz a sarkantyú.
Anyukámnak is van, mikor elkezdett neki fájni, komolyan se vette, ő is csak egy húzódásra tippelt. 2 hónap után ment el orvoshoz, mert folyamatosan rosszabbodott. Ott csak ránéztek és egyből "ez sarkantyú" Kapott rá egy kenőcsöt, meg egy sarokbetétet. Már javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!