Milyen orvoshoz menjek kóros soványsággal? Több lent!
Sajnos akármennyit is eszek, nem tudok hízni. Azt vettem magamon észre, hogy hónapról hónapra soványabb vagyok. A bordáim kilátszódnak, a medence csontom pedig nagyon kiáll.
161 cm, és 41 kg vagyok. Nagyon félek hogy valami szervi problémám van, vagy valami ilyesmi, ezért az lenne a kérdésem, hogy ilyen "betegséggel" milyen orvoshoz forduljak?
Előre is köszi a válaszokat :)
háziorvos,ő ad beutalót vérvételre,meg ilyen olyan vizsgaálatokra
de nem mondom h sokban reménykedj,én is ezzel szenvedek,végigjártam elég sok orvost,belémtömtek mindenfélét,de semmit nem ért...annyi hogy sok kajával nem fogyok(de ez alatt azt értsd hogy napi legalább 4ezer kalória,amiben van sok édesség)
vért vesznek mindenképp
vizeletvizsgálat is lesz,ez a fix
Pajzsmirigyvizsgálatot is csináltak, utolsó?
Kérdező: Jah, gyanítom az első egy vérvétel lesz.
Hát remélem hogy azért találnak valami gyógymódot, mert most van egy barátom, és nagyon zavar hogy mikor ölel, érzem hogy érzi a csontjaimat :S meg folyton leszólnak a kiálló kulcscsontom miatt :( nem merek rövid újjú pólót hordani :( a bikinit meg sem említem xD
Köszi a válaszokat ! :D
igen,azt is,semmi baja
meg a vesémet,a keringésemet, azt hogy milyen gyorsan emésztem a kaját,tömtek étvágygerjesztővel,attól fogytam 5 kilót:D akkor mondtam h elég volt...
most gyógynövényes dolgokkal próbálkozom,belassitotta nagyon a szervezetem,remélem ezzel rajtam marad pár kiló
ne zavarjon,nem tehetsz róla,szeresd igy is magad,párod is szeret téged,és tetszel is neki ha egyszer veled van,nem? csúnyának tartana nem lenne veled
önbizalom
és doki,hátha...
enni eszel bőven?
mindenféle gyógynövényes tea és különböző növényi alapú olajok
de előbb egy rendes kivizsgálás,mert ha szervi bajod van,akkor ezt kezelni kell rendes gyógyszerrel
ha nincs,utána jöhetnek a próbálkozások,amik vagy használnak vagy ártalmatlanok
de első a kivizsgálás,mert vérszegénység,pajszmirigy,túl gyors anyagcsere állhat a háttérben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!