Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezek az asztma tünetei?

Ezek az asztma tünetei?

Figyelt kérdés

"Asztma akkor alakul ki, ha a tüdőbe vezető hörgők gyulladt állapotba kerülnek. A hörgők fala megfeszül, beszűkül, a tüdőben lévő sejtek pedig fölös nyákot termelnek, amely tovább szűkíti a légutakat."

ezt olvastam egy weboldalon és nekem pont ilyen tüneteim vannak,tegnap reggel pl alig kaptam levegőt és nagyon megijedtem,minden nap egy csomószor összegyűl a nyák a torkomban és köpködnöm kell egyfolytába,akkor én most asztám vagyok?

esetleg menjek el orvoshoz?

ja és azt nem mondtam hogy ehhez még hozzájárul az is hogy fáj a bal mellem alatt egyes mozdulatnál (15/f)

előre is köszi a válaszokat

2011. márc. 15. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Amit leírtál nem tünet. ez történik aasztmás roham közben vagy ha nem kezelik az asztmáskat.Ebből te annyit érzel h nem kapsz levegőt. Szerintem nem vagy azstmás mert ez a nyák, ami van a hörgőkön elég kevés inkább az okozza a nehézlégzést, hogy összeszűkülnek a hörgők. Tehát ha csak annyi történt, hogy köpnöd kellett az azért lehet, mert este mikor alszol a váladék az orrodból lefolyik a torkodba (ez undorítóan hangzik de így van mindenkinél). Ha allergiás vagy, vagy beteg akkor mégbiztosabb, hogy ez történt. Szóval ez a cucc lecsorog a torkodba és reggel azt érzed, talán a torkod is fájhat tőle. Azt tanácsolom, ha allergiás vagy vegyél orrsprayt, de ha nem akkor is minden este, lefekvés elött csöppents az orrodba (orrcseppel)és alaposan fújd ki. Ha ezután is van ilyen bajod akkor menj el orvoshoz, de sztem tutira nincs asztmád. ez nemaz.
2011. ápr. 9. 11:42
 2/2 anonim válasza:

szia az előzőnek van igaza

ha valaki asztmás az nehezen kap levegőt mert a kis hörgők össze szűkülnek

max aszt tudom ajánlani amit az előző irt

ha az se használ menj el orvoshoz

14/L (asztmás)

2011. jún. 28. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!